tisztitokA higiénia elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss és egészséges maradjon, ezért a Beautyblendert se használd anélkül, hogy megtisztítanád!

A bőrön lévő szennyeződések és az alapozó a Beautyblenderre tapad, ezért javasolt minden használat után a tisztítása. Ehhez fejlesztették ki a Beautyblender Tisztító folyadékot, mely tökéletes társ a Beautyblender tisztán tartásához.

A Tisztító folyadék enyhén levendula illatú, mely színezékanyag mentes, nem tartalmaz bőrirritáló anyagot és bőrnyugtató hatású. Fő összetevője a szója, mely a természet egyik legjobb hidratálójaként ismert. Környezetbarát, ugyanis természetes összetevőjének köszönhetően könnyen lebomlik.

Használata

Nedvesítsd be a Beautyblendert, majd tégy egy borsónyit a tisztító folyadékból a szennyezett részre! Habosítsd fel, majd jó alaposan öblítsd ki vízzel! Ha nem sikerült minden szennyeződést eltávolítani, akkor ismételd meg a tisztítást! A tisztítás végén alaposan nyomkodd ki a vizet a Beautyblenderből, majd helyezd a szivacsot a tartójába, így könnyen megszárad! A Beautyblender nem érintkezhet közvetlen hővel, tehát ne szárítsd radiátoron vagy hajszárítóval.

Tipp: A tisztító használatával megnő a szivacs élettartama, mivel ezt kifejezetten a blender tisztásához fejlesztették ki. Egyéb mosószerek használatakor a Beautyblender elveszítheti velúros tapintását, ezzel rontva az alapozó tökéletes felvitelét.