A Beautyblenderrel, egyedülálló gömbölyded alakjának köszönhetően, látható vonalak és csíkok nélkül alapozhatsz! Próbáld ki és fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket, használd a korrektorod, az alapozód, a szemhéjpúdered, vagy akár a rúzsod felviteléhez!

Ütögesd az arcodhoz a Beautyblendert, miközben viszed fel az alapozót. Az ütögetés, vagyis az úgynevezett pontozás során úgy oszlathatod el az arcodon az alapozót, hogy nem változtatod meg a bőr textúráját vagy tónusát.
Használd a Beautyblender hegyes végét a nehezen elérhető helyeken, úgymint orr és a száj körül, valamint a szem alatti területeken! A Beautyblender kerek része pedig az alapozásban és arcpirosításban lesz segítségedre az orcákon, a homlokodon és az álladon.

Ha eddig az ujjaiddal vitted fel az alapozót, tapasztalni fogod, hogy a Beautyblenderrel sokkalegyenletesebb és finomabb lesz az eredmény!

A Beautyblendert nedvesen használd, akár folyékony, akár kompakt alapozót használsz. Amikor benedvesíted a Beautyblendert, az eredeti méretének nagyjából a duplájára nő.
A vizet alaposan ki kell belőle nyomkodni alapozás előtt. Tapasztalni fogod, hogy a Beautyblenderrel kevesebb alapozóval is egyenletes lesz az eredmény.

Használat után mindig tisztítsd meg a Beautyblendert! Erre a legjobb megoldás a Beautyblender Tisztító folyadék. Majd helyezd a szivacsot a tartójába, így könnyen megszárad! A Beautyblender nem érintkezhet közvetlen hővel, tehát ne szárítsd radiátoron vagy hajszárítóval.

Ha bőrhibáid vannak( pattanás, rozacea, tűzfolt stb) a Beautyblender eltünteti azokat, ugyanis a segítségével egyenletesen és vékony rétegben tudod felvinni az alapozót. A tökéletes eredmény eléréséhez használd a Beautyblender hegyes végét a problémás részeken, majd a kerek résszel simítsd át az arcod.

 

 

Vedd ki a Beautybendert a dobozból

A szivacsot fentről lefelé nyomd ki a tartóból, így könnyen kijön a helyéről

Használat előtt nedvesítsd be a szivacsot

Alaposan be kell nedvesíteni, teljesen járja át a víz

Alaposan nyomkodd ki belőle a vizet

A víz hatására a Beautyblender kb kétszeresére nő

A szivacs keskenyebb végét a szem, orr, száj környékén használd

A blender vastagabb végét használd az arc nagyobb felületein