Kedvenc sminkem és a Beautyblender

Egy kis versengésre invitálunk benneteket, melynek a végén még értékes nyeremények is várnak rátok. Ha szeretsz sminkelni vagy érzel magadban egy kis kreativitást, akkor ez a verseny pont Neked szól!

 

A Szépleszel webshop és a Kialakító beauty és divat blog közösen smink-és fotópályázatot hirdet, mely a Facebook oldalon zajlik majd. A sminkversenyre bárki jelentkezhet, aki elkészíti, lefotózza és feltölti az általa készített pályaművet a Kialakító magazin Facebook oldalára.

A pályázat két kategóriában folyik:

 

    1.       Kedvenc  sminkem

Bármilyen sminkkel nevezhetsz, ami szívesen viselsz, vagy ami valamilyen okból nagyon tetszik neked.  Készíts el magadon vagy akár egy modellen, majd fotózd le. A kép készülhet mobillal, vagy fényképező géppel is, a lényeg, hogy szépen látszódjon rajta a smink.

Anyag és eszközhasználatban bármi megengedett, a smink elkészítéséhez nem kell Beautyblendert használni.

De ha van Beautyblendered, akkor készítsd azzal a sminked és még a különdíjasok versenyében is részt vehetsz. Küldj egy képet a Beautyblenderedről is!

   2.       Beautyblener használaton kívül

Ez a verseny Neked szól, ha érzel magadban egy kis kreativitást és beindul a fantáziád, ha meglátsz egy Beautyblendert. Mire használnád a Beautyblendert, hol tartod, mikor nem sminkelsz vele? Helyezd a sminkszivacsot egy meglepő környezetbe és fotózd le.

Nyeremények, díjak:

 

A két kategória első helyezettjét zsűri választja majd ki.  A közönség díj pedig azé lesz, aki a legtöbb like-ot kapja az oldal látogatóitól. Különdíjjal jutalmazunk egy olyan versenyzőt, aki a Kedvenc sminkem kategóriában indul és Beautyblenderrel készíti a sminkjét. Ezt szintén zsűri választja majd ki.

Kategória győztes díjak:

Beautyblender Duo Classic +Tisztító folyadék
Reishentel Multicase nesszeszer barokk piros
Morgana Cosmetic ajándék csomag
Krémminta csomag
A nyeremény összértéke: 25. 000 Ft

Közönség díj nyertes nyereménye:

Beautyblender  Classic
Reishentel Toiletbag szürke pöttyös
Morgana Cosmetic ajándék csomag
Krémminta csomag
A nyeremény összértéke: 19. 000 Ft

Különdíjas nyereménye:

Beautyblender Classic
Tisztító folyadék 90 ml
Morgana Cosmetic ajándék csomag
Krémminta csomag
A nyeremény összértéke: 15. 000 Ft

Zsűri tagok:

Hegedüs Enikő Mónika és Mezei Georgina- Kialakító.blogspot.hu
Debreczeni Krisztina-  Forumshopsblog.com
Borsche Annamária – Szépleszel.hu
Orosz Zsuzsanna- Morgana Cosmetic.hu

Verseny támogatói:

 

Verseny időtartama:

 

A játék 2014. 08. 02-tól 19-ig tart. A verseny első szakaszában 2014. 08. 02-től 11-e éjfélig lehet feltölteni a pályázó képeket. Augusztus 12-től 19.-e éjfélig pedig szavazni lehet a kedvenc pályaművekre. Egy szavazó többször is szavazhat, de minden nap csak egyszer. Eredményhirdetés a játék lezárását követően 2014. 08. 22-én lesz. A nyerteseket emailben értesítjük. A nyereményt a Szépleszel Webshop küldi el a szerencséseknek.

A játékot a Trend Plusz Media Kft tervezte és vezeti, a jelentkezés önkéntes, az adatokkal vissza nem élünk, harmadik félnek azokat ki nem adjuk!