beautyblender liner.designer pro

3 465 Ft

A Beautyblender liner.designer.pro a legújabb sminkeszköz, mely segít a gyönyörű sminkvonalak elkészítésében. Segítségével szimmetrikus és egyenes vonalat húzhatsz a szemed vagy a szád köré is. A liner.designer.pro-t könnyű használni, egyszerűen és biztos kézzel alakíthatod ki kedvenc sminkedet!   Tökéletesen használható szemceruzához, szemhéjtushoz, géles tusokhoz, szájkontúr ceruzához, de segít meghúzni a vizesen használt szemhéjporos vonalat is. Valamint airbrush technikához és szemöldök formázáshoz is tökéletes.

liner.designer.pro-nak egyenes a széle, rugalmas anyaga a bőrön marad, mikor felhelyezed.  Az elegáns, kompakt tartóba helyezheted, melyben egy nagyítós tükör van és egy tapadó koronggal még rögzítheted is a fürdőszobában. 

Mire használhatod?

A liner.designer.pro segítségedre lesz, hogy biztos kézzel húzd meg a vonalat a szemed körül. A sminkeszköz háromszög alakú, az egyik oldala teljesen egyenes, a másik kettő íves. Az eszköz alkalmazásával szimmetrikus és egyenes vonalat tudsz húzni a kívánt arcfelületre.

Elfogyott

Cikkszám: 5448 Kategória: Címke:

Leírás

Hogyan használd?

pick.place.trace

Dörzsölje a liner.designert a kezei közé, hogy 10-15 másodpercig melegítse fel a szemceruza eszközt.
Válasszon egy él a kívánt megjelenés alapján

így tisztísd

Helyezd a liner.designer sarkát a szemed külső szélére. Húzd meg a vonalat.

liner.designer védelem

Szilikonból készült, a liner.designer nem képes áthatolni a baktériumokat, azonban minden használat után meg kell tisztítani. Spray egy szövetet alkohollal és törölje tisztán.

3 havonta cseréld beautyblender®-ed, ezzel védve bőröd egészségét!

Érdekelhetnek még…