Akció!

micro.mini pro

6 300 Ft 4 725 Ft

A micro.mini pro sminkszivaccsal könnyedén felteheted a korrektort az olyan nehezen hozzáférhető helyekre is, mint a szem belső zug vagy, ha pontosságra van szükség, mint egy pattanás vagy pigmentfolt teteje.

Csak 2 maradt készleten

micro.mini pro

A micro.mini pro sminkszivaccsal könnyedén felteheted a korrektort az olyan nehezen hozzáférhető helyekre is, mint a szem belső zug vagy, ha pontosságra van szükség, mint egy pattanás vagy pigmentfolt teteje. A micro.mini pro anyaga ugyan az, mint az eredeti Beautyblenderé csak méretében és színében tér el. Szintén nem szívja magába az alapozót, így gazdaságosan tudod használni a kozmetikumodat. A micro.mini bubble sminkszivaccsal még a szemhéjfestéket is felteheted, gyönyörűen lehet vele összedolgozni a krémes és por állagú festékeket is!

Nagyon jól lehet használni kontúrozáshoz és highlighter felvitelére is.

Előnyök:

kevesebb alapozó mennyiség is elegendő az arc lefedéséhez
elérhetők a nehezen hozzáférhető helyek (orr, száj, szemkörnyék)
egyenletes, vékony és csíkmentes lesz az alapozás
velúrszerű textúrája kellemessé teszi a használatot
latex és illatanyag mentes, antiallergén

Mire használható a beautyblender sminkszivacs:

Alapozó
Korrektor
Pirosító
Highlight
CC krém
BB krém

Szállítási feltételek

Használat előtt nedvesítse be a sminkszivacsot, majd alaposan nyomkodja ki belőle a nedvességet. Kevés alapozót tegyen a kézfejére és mártsa bele a Beautyblender kerek részét. Ütögesse az arcához a Beautyblendert, miközben viszi fel az alapozót. Az ütögetés, úgynevezett pontozás során úgy oszlathatja el az arcán az alapozót, hogy nem változtatja meg a bőr textúráját vagy tónusát. Használja a Beautyblender hegyes végét a nehezen elérhető helyeken, úgymint orr és a száj körül, valamint a szem alatti területeken! Használja a Beautyblender kerek részét alapozásra és arcpirosításra a nagyobb területeken, úgymint homlok, orcák, áll.