beautyblender tisztító folyadék 150 ml

4 850 Ft

A higiénia elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss és egészséges maradjon. A bőrön lévő szennyeződések és az alapozó a Beautyblender-re tapad, ezért ezt ki kell tisztítani. Rea Ann Silva erre ajánlja a Beautyblender Tisztító folyadékot, mely egy tökéletes higiéniai társ a Beautyblender-hez. A Tisztító folyadék enyhén levendula illatú, mely színezékanyag mentes és nem tartalmaz bőr irritáló anyagot. Bőrnyugtató hatású, szója alapú. Enyhén habzó formulája gyorsítja a lebomlását, ezért környezet barát és kellemes használni. A szója további előnye, hogy a természet egyik legjobb hidratálója, így egy  jó minőségű termékkel végezheted a Beautyblender tisztítását.

Használata:

Nedvesítsd be a Beautyblendert, majd tégy egy borsónyi mennyiséget a szennyezett részre! Habosítsd fel ( nyomkodd az ujjaid között), majd jó alaposan öblítsd ki vízzel! Ha nem sikerült minden szennyeződést eltávolítani, akkor ismételd meg a tisztítást! A tisztítás végén alaposan ki kell nyomkodni a Beautyblenderből a vizet, majd helyezd a szivacsot a tartójába, így könnyen megszárad! A Beautyblender nem érintkezhet közvetlen hővel, tehát ne szárítsd radiátoron vagy hajszárítóval.

Elfogyott

Cikkszám: 5240 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Hogyan használd?

 

1. lépés

 

Nedvesítsd be Beautyblendered vagy a smink ecseteidet.

2. lépés

 

Dörzsöld bele eszközeid a szappanba. Makacs foltok esetén egy tálba tegyél vizet, majd áztasd a szappanos szivacsod pár óráig.

3. lépés

 

Öblítsd le tiszta vízzel, majd száraz törölközővel töröld át, hogy megszáradjon.

Érdekelhetnek még…