Barion Pixel

Szállitási díj 990 Ft, 20 000 Ft felett ingyenes!

Hogyan lesz a sminked olyan, mintha profi sminkes készítette volna el?

Profi Beautyblender® sminkszivaccsal tökéletes lehet az alapozás

Egy nő számára nagyon fontos a vonzó külső, amelynek része a makulátlan arcbőr is. Ezért reggelente, a munkába vagy esténként, egy randevúra készülődve a sminkelés alkalmával mindig gondot fordít arra, hogy eltüntesse az apróbb hibákat, és kiemelje azt, ami szép. Minden az alapozással kezdődik: ha a kozmetikum nem jó minőségű, a végeredmény sem lehet tökéletes.

De nem elég, ha egy megbízható márkát választunk, hiszen az sem mindegy, hogyan visszük fel az alapozót. Biztosan te is találkoztál már azzal a problémával, hogy hiába próbáltad meg gondosan, egy sminkszivacs segítségével felvinni az alapozót, az csíkos maradt, összegyűlt az apró ráncokban, vagy maszkhatást keltett. Ilyenkor nem feltétlenül te vagy a hibás: lehet, hogy mindössze a szivacs nem megfelelő.

Mire tudod használni a Beautyblender® sminkszivacsot?

Egyenletes és tartós fedés

Próbálj ki egy profi sminkeszközt, amelyet egy hollywoodi sminkes, Rea Ann Silva fejlesztett ki. Ez a Beautyblender, egy speciális, latexmentes sminkszivacs, amely már a sztárvilágban is bizonyított. Mivel a segítségével az alapozó vékonyan és egyenletesen vihető fel az arcra, kevesebbet kell használnod belőle, nem kelt maszkhatást, és tartós marad. Ráadásul, egyedi, ellipszis formájának köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken is tökéletes lesz az alapozás. A szivacs anyaga velúrhatású, kellemes tapintású, illat- és latexmentes, így nem okoz allergiás reakciót, tehát akkor is használhatod, ha érzékeny a bőröd. Az általunk kínált termék az eredeti Beautyblender – sajnos sok a kifogásolható minőségű utánzat –, így biztosan nem fogsz csalódni benne.

Mire használható a beautyblender sminkszivacs:

Alapozó
Korrektor
Pirosító
Hightlight
CC krém
BB krém

 

Hogyan használd a Beautyblender® sminkszivacsot?

Ütögesd az arcodhoz a Beautyblendert, miközben viszed fel az alapozót. Az ütögetés, vagyis az úgynevezett pontozás során úgy oszlathatod el az arcodon az alapozót, hogy nem változtatod meg a bőr textúráját vagy tónusát. Használd a Beautyblender hegyes végét a nehezen elérhető helyeken, úgymint orr és a száj körül, valamint a szem alatti területeken!

A Beautyblender kerek része pedig az alapozásban és arcpirosításban lesz segítségedre az orcákon, a homlokodon és az álladon. Használat után mindig tisztítsd meg a Beautyblendert! Erre a legjobb megoldás a Beautyblender Tisztító folyadék. Majd helyezd a szivacsot a tartójába, így könnyen megszárad! A Beautyblender nem érintkezhet közvetlen hővel, tehát ne szárítsd radiátoron vagy hajszárítóval.

Ha bőrhibáid vannak (pattanás, rozacea, tűzfolt, stb.) a Beautyblender eltünteti azokat, ugyanis a segítségével egyenletesen és vékony rétegben tudod felvinni az alapozót. A tökéletes eredmény eléréséhez használd a Beautyblender hegyes végét a problémás részeken, majd a kerek résszel simítsd át az arcod.

Hogyan tisztítsd a Beautyblendert és miért a saját tisztítóját használd?

A higiénia elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss és egészséges maradjon, ezért a Beautyblendert se használd anélkül, hogy megtisztítanád! A bőrön lévő szennyeződések és az alapozó a Beautyblenderre tapad, ezért javasolt minden használat után a tisztítása. Ehhez fejlesztették ki a Beautyblender Tisztító folyadékot, mely tökéletes társ a Beautyblender tisztán tartásához. Fő összetevője a szója, mely a természet egyik legjobb hidratálójaként ismert. Környezetbarát, ugyanis természetes összetevőjének köszönhetően könnyen lebomlik.

Használata

Nedvesítsd be a Beautyblendert, majd tégy egy borsónyit a tisztító folyadékból a szennyezett részre! Habosítsd fel, majd jó alaposan öblítsd ki vízzel! Ha nem sikerült minden szennyeződést eltávolítani, akkor ismételd meg a tisztítást! A tisztítás végén alaposan nyomkodd ki a vizet a Beautyblenderből, majd helyezd a szivacsot a tartójába, így könnyen megszárad! A Beautyblender nem érintkezhet közvetlen hővel, tehát ne szárítsd radiátoron vagy hajszárítóval.

Tipp: A tisztító használatával megnő a szivacs élettartama, mivel ezt kifejezetten a blender tisztásához fejlesztették ki. Egyéb mosószerek használatakor a Beautyblender elveszítheti velúros tapintását, ezzel rontva az alapozó tökéletes felvitelét.