Akció!

Blendercleanser Solid Pro

14 800 Ft 11 100 Ft

A higiénia elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss és egészséges maradjon. A bőrön lévő szennyeződések és az alapozó a Beautyblender-re tapad, ezért ezt ki kell tisztítani. Rea Ann Silva erre ajánlja a Beautyblender Tisztító folyadékot, mely egy tökéletes higiéniai társ a Beautyblender-hez.

Készleten

Cikkszám: 5783 Kategóriák: ,

Érdekelhetnek még…

Blendercleanser Solid Pro

A higiénia elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss és egészséges maradjon. A bőrön lévő szennyeződések és az alapozó a Beautyblender-re tapad, ezért ezt ki kell tisztítani. A Beautyblender Solid Pro egy olyan szappan, mely hatékonyan és gyorsan eltávolítja a sminkszivacsból a szennyeződéseket. A szappan enyhén levendulaillatú, mely színezékanyag mentes és nem tartalmaz bőrirritáló anyagot. Enyhén habzó formulája gyorsítja a lebomlást, ezért környezetbarát és kellemes használni.

Ajánljuk akkor is, ha a sminktáskában szükség van egy sminkszivacs tisztítóra, hiszen szilárd állaga miatt nem folyik, a műanyag tartóban pedig higiénikusan tárolható.

Szállítási feltételek

Nedvesítsd be a Beautyblender-t a sminkelés után jó alaposan, majd nedvesítsd be a szappant is. (nem kell kivenni a tartóból, azzal együtt tartsd a víz alá). A sminkszivacsot körkörösen mozgatva szappanozd be, majd nyomkodd az ujjaid között, míg meg nem jelenik a szappan habja. Ezután tisztítsd ki a szivacsot, majd bő vízzel öblítsd át. A szivacsot tedd a tartójába, hogy könnyen megszáradjon.