Akció!

beautyblender defender

6 900 Ft

A Beautyblender Defender egy ütésálló tok Beautyblenderedet számára. Megvédi a szennyeződésektől, sérülésektől.

Elfogyott

Cikkszám: 21212 Kategóriák: ,

Érdekelhetnek még…

beautyblender defender

A Beautyblender Defender egy ütésálló tok Beautyblenderedet számára. Megvédi a szennyeződésektől, sérülésektől. Rugalmas anyagból van, mely remek társa lesz kedvenc sminkszivacsaidnak, akár két blendert is bele tehetsz. Ez a kapszula formájú tartó megvédi szivacsodat a baktériumoktól, ugyanakkor a kis réseken keresztül megfelelően tud szellőzni a blender, ezért vizesen is, használat után is bele teheted a sminkszivacsodat.

Szállítási feltételek

Megrendelésedet futárszolgálattal teljesítjük.

Partnerünk a DPD Hungária Kft. További információt a csomagszállításról az alábbi linket találhattok: www.dpd.com/hu

Fontos információk:

A megrendelés esetén partnerünk a visszaigazolást követő 1-3 munkanapon belül, 08.00-18.00-ig terjedő időszakban végzi a szállítást. Partnerünk részére szükséges kiadnunk a szállítási adatokat, valamint a telefonos elérhetőséget. Az adatok rögzítése és átadása zárt rendszeren belül történik. (További információt a DPD oldalán a GDPR információknál találtok ).

A szállítás költsége belföldre 990 forint csomagonként, ezért érdemes több terméket egyszerre szállíttatni. 20.000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás költségét cégünk átvállalja. Utánvétes rendelés esetén, az utánvét kezelési díja 500 Ft.

Átvételkor győződj meg róla, hogy az árú csomagolása sértetlen! Amennyiben nem ezt tapasztalod , kérjük jelezd a futárszolgálat munkatársának, és értesíts minket is!