Akció!

correct.four

9 800 Ft 7 350 Ft

A correct.four sminkszivaccsal könnyedén felteheted a korrektort az olyan nehezen hozzáférhető helyekre is, mint a szem belső zug vagy, ha pontosságra van szükség, mint egy pattanás vagy pigmentfolt teteje.

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: 5585 Kategória:

Érdekelhetnek még…

correct.four

A correct.four sminkszivaccsal könnyedén felteheted a korrektort az olyan nehezen hozzáférhető helyekre is, mint a szem belső zug vagy, ha pontosságra van szükség, mint egy pattanás vagy pigmentfolt teteje. Az anyaga ugyan az, mint az eredeti Beautyblenderé csak méretében és színében tér el. Szintén nem szívja magába az alapozót, így gazdaságosan tudod használni a kozmetikumodat. A correct.four sminkszivaccsal még a szemhéjfestéket is felteheted, gyönyörűen lehet vele összedolgozni a krémes és por állagú festékeket is!

Nagyon jól lehet használni kontúrozáshoz és highlighter felvitelére is.

Előnyök:

kevesebb alapozó mennyiség is elegendő az arc lefedéséhez
elérhetők a nehezen hozzáférhető helyek (orr, száj, szemkörnyék)
egyenletes, vékony és csíkmentes lesz az alapozás
velúrszerű textúrája kellemessé teszi a használatot
latex és illatanyag mentes, antiallergén

Mire használható a beautyblender sminkszivacs:

Alapozó
Korrektor
Pirosító
Highlight
CC krém
BB krém

Szállítási feltételek

Használat előtt nedvesítse be a sminkszivacsot, majd alaposan nyomkodja ki belőle a nedvességet. Kevés alapozót tegyen a kézfejére és mártsa bele a Beautyblender kerek részét. Ütögesse az arcához a Beautyblendert, miközben viszi fel az alapozót. Az ütögetés, úgynevezett pontozás során úgy oszlathatja el az arcán az alapozót, hogy nem változtatja meg a bőr textúráját vagy tónusát. Használja a Beautyblender hegyes végét a nehezen elérhető helyeken, úgymint orr és a száj körül, valamint a szem alatti területeken! Használja a Beautyblender kerek részét alapozásra és arcpirosításra a nagyobb területeken, úgymint homlok, orcák, áll.