Akció!

beautyblender pocket puff

4 650 Ft

A Beautyblender pocket puff egy új generációs púder puffni, melynek segítségével tökéletesítheted a sminked.

Elfogyott

beautyblender pocket puff

A Beautyblender pocket puff egy új generációs púder puffni, melynek segítségével tökéletesítheted a sminked. Formája és mérete lehetővé teszi, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken is aprólékos munkát tudj végezni. Az őrülten puha, plüss, rózsaszín oldal speciális rostokat tartalmaz, amelyek könnyen felveszik és megtartják a megfelelő mennyiségű púdert a sminkedhez. A csillogó velúr felével óvatosan menj végig az arcodon, így hihetetlenül simának és tökéletesnek tűnik majd a bőröd. A beépített ujjzseb lehetővé teszi a precíz és egyszerű használatot.

Szállítási feltételek

Megrendelésedet futárszolgálattal teljesítjük.

Partnerünk a DPD Hungária Kft. További információt a csomagszállításról az alábbi linket találhattok: www.dpd.com/hu

Fontos információk:

A megrendelés esetén partnerünk a visszaigazolást követő 1-3 munkanapon belül, 08.00-18.00-ig terjedő időszakban végzi a szállítást. Partnerünk részére szükséges kiadnunk a szállítási adatokat, valamint a telefonos elérhetőséget. Az adatok rögzítése és átadása zárt rendszeren belül történik. (További információt a DPD oldalán a GDPR információknál találtok ).

A szállítás költsége belföldre 990 forint csomagonként, ezért érdemes több terméket egyszerre szállíttatni. 20.000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás költségét cégünk átvállalja. Utánvétes rendelés esetén, az utánvét kezelési díja 500 Ft.

Átvételkor győződj meg róla, hogy az árú csomagolása sértetlen! Amennyiben nem ezt tapasztalod , kérjük jelezd a futárszolgálat munkatársának, és értesíts minket is!