beautyblender solid szappan

4 400 Ft

A higiénia elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss és egészséges maradjon. A bőrön lévő szennyeződések és az alapozó a Beautyblender-re tapad, ezért ezt ki kell tisztítani. A Beautyblender Solid egy olyan szappan, mely hatékonyan és gyorsan eltávolítja a sminkszivacsból a szennyeződéseket. A szappan enyhén levendulaillatú, mely színezékanyag mentes és nem tartalmaz bőrirritáló anyagot. Enyhén habzó formulája gyorsítja a lebomlást, ezért környezetbarát és kellemes használni.

Ajánljuk akkor is, ha a sminktáskában szükség van egy sminkszivacs tisztítóra, hiszen szilárd állaga miatt nem folyik, a műanyag tartóban pedig higiénikusan tárolható.

Használata:

Nedvesítsd be a Beautyblender-t a sminkelés után jó alaposan, majd nedvesítsd be a szappant is. (nem kell kivenni a tartóból, azzal együtt tartsd a víz alá). A sminkszivacsot körkörösen mozgatva szappanozd be, majd nyomkodd az ujjaid között, míg meg nem jelenik a szappan habja. Ezután tisztítsd ki a szivacsot, majd bő vízzel öblítsd át. A szivacsot tedd a tartójába, hogy könnyen megszáradjon.

Elfogyott

Cikkszám: 5097 Kategória: Címke:

Leírás

Hogyan használd?

 

1. lépés

 

Nedvesítsd be Beautyblendered vagy a smink ecseteidet.

2. lépés

 

Dörzsöld bele eszközeid a szappanba. Makacs foltok esetén egy tálba tegyél vizet, majd áztasd a szappanos szivacsod pár óráig.

3. lépés

 

Öblítsd le tiszta vízzel, majd száraz törölközővel töröld át, hogy megszáradjon.

Érdekelhetnek még…