Akció!

beautyblender solid szappan

4 200 Ft

Hogyan tisztítsd az ecseteket BeautyBlender Solid szappannal? Nézzétek meg a videót és próbáljátok ki a világ egyik legjobb tisztító eszközét.

A higiénia elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss és egészséges maradjon. A bőrön lévő szennyeződések és az alapozó a Beautyblender-re tapad, ezért ezt ki kell tisztítani. A Beautyblender Solid egy olyan szappan, mely hatékonyan és gyorsan eltávolítja a sminkszivacsból a szennyeződéseket.

Készleten

Cikkszám: 5097 Kategória: Címke:

Érdekelhetnek még…

beautyblender solid szappan

A higiénia elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss és egészséges maradjon. A bőrön lévő szennyeződések és az alapozó a Beautyblender-re tapad, ezért ezt ki kell tisztítani. A Beautyblender Solid egy olyan szappan, mely hatékonyan és gyorsan eltávolítja a sminkszivacsból a szennyeződéseket. A szappan enyhén levendulaillatú, mely színezékanyag mentes és nem tartalmaz bőrirritáló anyagot. Enyhén habzó formulája gyorsítja a lebomlást, ezért környezetbarát és kellemes használni.

Ajánljuk akkor is, ha a sminktáskában szükség van egy sminkszivacs tisztítóra, hiszen szilárd állaga miatt nem folyik, a műanyag tartóban pedig higiénikusan tárolható.

Szállítási feltételek

Megrendelésedet futárszolgálattal teljesítjük.

Partnerünk a DPD Hungária Kft. További információt a csomagszállításról az alábbi linket találhattok: www.dpd.com/hu

Fontos információk:

A megrendelés esetén partnerünk a visszaigazolást követő 1-3 munkanapon belül, 08.00-18.00-ig terjedő időszakban végzi a szállítást. Partnerünk részére szükséges kiadnunk a szállítási adatokat, valamint a telefonos elérhetőséget. Az adatok rögzítése és átadása zárt rendszeren belül történik. (További információt a DPD oldalán a GDPR információknál találtok ).

A szállítás költsége belföldre 990 forint csomagonként, ezért érdemes több terméket egyszerre szállíttatni. 20.000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás költségét cégünk átvállalja. Utánvétes rendelés esetén, az utánvét kezelési díja 500 Ft.

Átvételkor győződj meg róla, hogy az árú csomagolása sértetlen! Amennyiben nem ezt tapasztalod , kérjük jelezd a futárszolgálat munkatársának, és értesíts minket is!

Nedvesítsd be a Beautyblender-t a sminkelés után jó alaposan, majd nedvesítsd be a szappant is. (nem kell kivenni a tartóból, azzal együtt tartsd a víz alá). A sminkszivacsot körkörösen mozgatva szappanozd be, majd nyomkodd az ujjaid között, míg meg nem jelenik a szappan habja. Ezután tisztítsd ki a szivacsot, majd bő vízzel öblítsd át. A szivacsot tedd a tartójába, hogy könnyen megszáradjon.